Multimèdia

  • Editors d'imatges en línia
  1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.     
  • Editors de sons en línia
  1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés
  • Presentacions en línia     
  1. http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.
  Web 2.0
  • Editar vídeo en línia
  1.  http://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afeggir trsncisions, canviar fromats i exportar i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI,MOV,MP4,MPEG,DV,RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat

  • Convertidor de mapa de bits vectorials en línia


  1. http://vectormagic.com/  Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits(JPG,GIF,PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS,SVG,...)


1 comentari: